Ramen En Deuren Pvc Vladslo

PVC deuren en ramen

PVC dat wordt gebruikt voor deuren en ramen is een zeer licht materiaal dat maximale warmte- en geluidsisolatie biedt. Bovendien is PVC het meest economische materiaal. Wist je dat het heel gemakkelijk te onderhouden is? Omdat het materiaal bijna geen statische elektriciteit heeft, trekt het nauwelijks stof aan en hoef je het niet te schilderen of te lakken. Voor PVC kies je trouwens voor Eco, want voor de productie van PVC is de helft van de aardolie nodig als bij andere kunststoffen. Met uw keuze aan afwerkingen en talloze profielstijlopties, kunt u een persoonlijk tintje geven aan de deuren en ramen van Vladslo. Een win-winsituatie!

De tijdloze aluminium deuren en ramen van Fraszlo

Met aluminium kunt u een zeer sterk materiaal kiezen voor de deuren en ramen van Vladslo. Het materiaal is bestand tegen temperatuurschommelingen en verschillende weersomstandigheden. Door deze robuustheid hoef je je nooit zorgen te maken over scheuren in het profiel, het is zeer geschikt voor grote ramen. Er zijn ook aluminium deuren en ramen.De keuzes zijn eindeloos: mat of glanzend, korrelig of glad? Alles is mogelijk bij ons! Net als andere materialen zorgt aluminium voor een uitstekende veiligheid. Door de anti-diefstal sluitnok en meerpuntssluiting hebben dieven geen kans. Als u één van onze showrooms binnenstapt, zult u verrast worden door de vele voordelen van aluminium deuren en ramen.

Houten deuren en ramen van je huis in Vladslo

Wilt u dat uw huis een warme en warme sfeer uitstraalt? Dan is hout een uitstekend materiaal voor Vladslo deuren en ramen. Met hout kunt u een volledig originele stijl creëren en na verloop van tijd mooier worden. Als je genoeg hebt van de kleuren, schilder dan gewoon de materialen opnieuw! Duurzaam hout is ook een ecologisch verantwoorde keuze. De spuittechnologie voor het kleuren van hout is milieuvriendelijk en het materiaal is natuurlijk en hernieuwbaar. Houten deuren en ramen scoren zelfs hoog op brandveiligheid. Door de lage thermische geleidbaarheid en verkoling is hout brandwerend. Met sterke isolatie en geluidsisolatie kunt u zorgeloos voor dit materiaal kiezen. Vraag online of in onze showroom een ​​offerte aan.



ramen en deuren pvc vladslo