Ramen En Kozijnen Vervangen

De kosten van het vervangen van ramen

Bent u zover om de ramen in uw huis te vervangen? De prijs is een belangrijke factor bij zo een investering. In onderstaande tabel zijn de verwachte kosten aangegeven om het u makkelijk te maken.

Zoals u kunt zien, varieert de prijs van kozijnen met het type materiaal. Zo zijn PVC kozijnen de goedkoopste kozijnen en betaal je doorgaans meer voor aluminium kozijnen. Wilt u drie ramen vervangen met een volledige oppervlakte van 7 vierkante meter? Kies je voor een kunststof frame, dan kost dat gemiddeld 5.000 euro. Het kunststof frame is ook zeer zuinig in onderhoud. Over 30 jaar ben je nog maar 120 euro per vierkante meter kwijt aan het onderhoud van kunststof kozijnen. Of het nu voor korte of lange termijn is, het is een economische keuze.

De prijzen voor het vervangen van een raam en kozijn hangen niet alleen af van het materiaal van het raam, maar ook van de vakman die u gaat kiezen. Verschillende leveranciers hanteren verschillende tarieven en soms lopen de prijzen sterk uiteen. Het is beter om geen zaken te doen met de eerste expert, maar eerst de prijzen van meerdere experts te vergelijken.



ramen en kozijnen vervangen