Ramen Pvc Of Aluminium

Bij het kopen van een nieuw raam is de materiaalkeuze een van de belangrijkste beslissingen. Naast het uiterlijk heeft elk materiaal andere belangrijke argumenten. Welk materiaal u moet kiezen, hangt helemaal af van uw wensen en behoeften. Heeft u goede isolatoren nodig of is robuustheid belangrijk voor u? We vergelijken aluminium ramen en kunststof ramen en vergelijken hun belangrijkste voordelen.

Belangrijke effecten van PVC-ramen

Onzichtbare isolatiewaarde

Op het gebied van isolatie zijn PVC-ramen ongetwijfeld de beste in hun klasse. PVC-ramen voldoen aan de strengste isolatienormen. Akoestiek en thermiek. Wie kiest voor PVC-ramen, ziet dus niet alleen een verlaging van de energierekening, maar ervaart ook een prettig en rustig gevoel in huis.

Milieuvriendelijk en gemakkelijk te onderhouden

PVC-ramen zijn zeer milieuvriendelijk en gemakkelijk te onderhouden. Ze zullen niet rotten of roesten, dus ze gaan langer mee. PVC-ramen zijn bestand tegen weer en wind en hebben weinig onderhoud nodig. Door het lage energieverbruik in het productieproces en het feit dat het 100% recyclebaar is, is het een ecologisch verantwoord product.

 

De kracht van aluminium ramen

Strak uiterlijk

De aluminium ramen zijn stijlvol en elegant. Aluminium ramen zijn nuttig in zowel particuliere huizen als commerciële gebouwen. Vanwege zijn multivalente karakter kan aluminium gemakkelijk worden omgezet in een verscheidenheid aan ontwerpen, van ultramodieus tot duidelijk retro.

 

Bijzonder sterk materiaal

Aluminium ramen zijn zeer licht, maar zeer sterk en hebben een breed scala aan toepassingen. Dit maakt aluminium ramen ideaal voor grote ramen. Dit maakt aluminium het materiaal van de hedendaagse constructie.



ramen pvc of aluminium