Ramen Vervangen

Wanneer worden de ramen vervangen?

Zijn uw ramen al een tijdje in gebruik? Of heeft u een huis gekocht met verouderde glazen kozijnen? Dan is het misschien een goed idee om nieuwe ramen te kopen. Wanneer is het aangewezen om de ramen te vervangen? We hebben de belangrijkste redenen voor je op een rij gezet.

Isolatie is niet genoeg

Enkellaags glas, verouderd dubbellaags glas, oude raamprofielen met scheuren en barsten... Dit alles zal de isolatie van ramen nadelig beïnvloeden. Daarom koelt het interieur van het huis in de winter sneller af en wordt het in de zomer erg warm. als gevolg van? Hogere energierekening. Door oude kozijnen te vervangen en te investeren in nieuwe kozijnen met hogere energieprestaties, merkt u direct een enorm verschil op het gebied van uw energierekening en het wooncomfort.

De beveiliging van uw ramen kan veel beter zijn

Net als de buitendeuren bieden ook ramen een perfecte doorgang voor ongewenste bezoekers. Daarom is een goede raambeveiliging essentieel. Hebben uw oude ramen bijna geen beveiliging, of heeft u het gevoel dat u uw ramen extra moet beveiligen? Dan kunt u beter uw ramen vervangen. Het maakt niet uit of u kiest voor PVC, aluminium of hout: wij leveren meerpuntssloten en andere zichtbare en onzichtbare beveiligingsmechanismen voor alle ramen.

Je ramen laten veel geluid van buiten binnen

 Buren maaien, vrachtwagens, bussen en auto's passeren, pratende mensen die langs je huis lopen... Natuurlijk is er in de stad veel lawaai waar mensen zich ongemakkelijk bij kunnen voelen. Heb je hier last van als je binnen bent? Dan is geluiddempend glas de oplossing. Dit geluiddempende glas heeft een speciale geluidsabsorberende folie tussen de glaslagen. Bedankt voor de nieuwe ramen, u kunt thuis genieten van meer rust.



ramen vervangen