Subsidies Pvc Ramen

Premies en subsidies voor bestaande woningen

Wat is volgens de netbeheerder een "bestaande woning"? Volgens hen verwijzen bestaande huizen naar:

Voor 2006 aangesloten op het net, of In 2006 vroeg het een bouwvergunning aan. Is dit bij jou het geval? Bekijk dan het volgende overzicht. In 2020 komt u mogelijk in aanmerking voor de onderstaande verzekeringspremies voor het plaatsen van nieuwe ramen:

Isolatiepremie van glas

Totale decoratiebonus

Om kans te maken op de isolatiepremie, moet je de netbeheerder kunnen overtuigen om hoogrendementsglas te plaatsen met een maximale U-waarde van 1,0 W/m²K. Dit is een reductie van 0,1 W/m²K ten opzichte van 2018. Daarnaast dient het project volledig door de aannemer te worden opgeleverd. Anders loopt u het risico 10 euro per elke vierkante meter glas te verliezen.

Weet u

…het warmte-isolerende effect van hoogrendementsglas 5 keer beter is dan enkellaags glas en 2 tot 3 keer beter dan dubbellaags glas? Op deze manier kunt u tot 15% besparen op de energiekosten.

Dan is er nog de totale decoratiebonus voor de echte klusser. Pas als er binnen 5 jaar meer dan een aantal energiebesparende maatregelen zijn doorgevoerd, kan deze worden verkregen. Daarnaast moet u aan de voorwaarden voldoen van elke energiebesparende maatregel. Er is nog een goed nieuws: hoe meer energiebesparende maatregelen, hoe groter de totale ombouwbonus. Met andere woorden, de prijs van de bonus stopt niet na drie investeringen.

Let op: Voor de totale renovatiepremie worden pas facturen geaccepteerd. Dankzij deze bonus kunnen eengezinswoningen minimaal 1250 euro verdienen.



subsidies pvc ramen