Super Isolerende Pvc Ramen

PVC raam

PVC-ramen zijn de aanwinst van elk huis. PVC ramen hebben veel voordelen. Ze zijn erg isolerend, je kunt ze in verschillende maten en kleuren kopen, en ze zijn meestal goedkoper dan hout of aluminium. In vergelijking met houten ramen zijn PVC-ramen zeer onderhoudsvriendelijk. Af en toe schrobben met water en zeep is voldoende.

Super isolatie

Supergeïsoleerde ramen overtreffen de strengste normen voor energiezuinige huizen. Ze maken gebruik van unieke technologie en zijn versterkt met doorlopende structurele glasvezels.​​​ Hun isolatie is veel beter dan het staal dat in andere PVC-ramen wordt gebruikt. Dankzij deze innovatieve thermische isolatietechnologie is het slanke profiel ook sterk genoeg om drie glaslagen te dragen. Daarom is hun isolatie-effect beter.

Lawaai blijf buiten

Onze ramen kunnen onnodig geluid blokkeren. De geluidsisolatie bereikt zelfs de geluidsnorm in de buurt van de luchthaven.

Houd de dief buiten

Om dieven af ​​te schrikken zijn alle deuren en ramen verstevigd volgens de normen. Hierdoor kan de gehele deur- en raamconstructie onder alle omstandigheden perfect in vorm blijven.

Onderhoudsvriendelijk

PVC is bestand tegen alle weersomstandigheden. Dit is de reden waarom high-end ramen weinig onderhoud vergen. Onze PVC-ramen zullen jarenlang niet vervagen. Onze innovatieve kleurverf kan zonlicht weerkaatsen in plaats van zonlicht absorberen.

Naar welke stijl PVC-raam bent u op zoek?

Van modieus modern tot presbyteriaans en landelijk vindt u de juiste kunststof ramen, maar ons assortiment omvat ook stedelijke en moderne kunststof ramen. We gaan geen enkel project uit de weg, we maken ramen die passen bij ieders stijl. Bekijk dus zeker onze online productlijn of kom langs in de showroom van onze partner.



super isolerende pvc ramen