Vliegenraam Online Bestellen

Aangepaste schermen

Bij ons bent u terecht voor vliegenramen op maat. Wij zijn experts in op maat gemaakte vliegramen. Onze vliegende ramen zijn van hoge kwaliteit, en je hebt betaald voor een zeer aantrekkelijke prijs! Laat ons daarom de klamboe voor u op maat maken. Het type hor dat u nodig heeft, is afhankelijk van het type raam dat u heeft. We leggen je graag meer gerelateerde informatie uit.

Koop de juiste vliegenhor

Als u horren wilt kopen, is het daarom belangrijk om te weten welke u nodig heeft. Het hangt af van het type raam waarvoor je de klamboe wilt plaatsen.

Heb je een raam dat naar binnen opent, kies dan voor een invoegscherm. Doordat het vliegenraam naar binnen opendraait, zit het scherm niet in de weg, geen probleem. Iedereen kan het plug-inscherm installeren, want je hebt niet eens gereedschap nodig! 

Als je een raam hebt dat naar buiten opengaat, is dat een beetje moeilijk. Gelukkig kunnen er nog steeds horren op maat gemaakt worden. Dan kunt u kiezen tussen schuifvliegraam of dwarsvliegraam. Schuiframen zijn perfect voor dakramen die je naar boven kunt schuiven. De hor is als de deur op het deurkozijn, je kunt hem openen en sluiten om het raam te sluiten en te openen.

Bestel vliegenraam online

Zorg er daarom voor dat u, voordat u online muskietennetten bestelt, goed begrijpt welk type ramen u heeft en welk type muskietennetten u nodig heeft. Een goede opmeting van de ramen is ook belangrijk, zodat we de klamboe volledig op maat kunnen maken. Dan kunt u uw vliegenhor eenvoudig online bestellen! U vult de kleur en maat in en klikt vervolgens op de knop om de bestelling te plaatsen. Dan zorgen wij ervoor dat uw klamboe precies is wat u wilt en binnen enkele dagen bij u thuisbezorgd wordt. 



vliegenraam online bestellen