Vliegenraam Online

Aangepast vliegenraam

Bent u op zoek naar horren? Je kunt zelf schermen maken, maar je kunt ook online schermen bestellen, want niet iedereen heeft de tijd en interesse om schermen te maken. Er zijn verschillende uitvoeringen van vliegengaren. De hor voor het raam kan in het kozijn (overdag) of op het kozijn (overdag) geplaatst worden. Ideale oplossing voor draai-/kantelramen en naar buiten openende ramen. Lees voordat je online klamboes gaat bestellen eerst alle details over klamboes.

 

Meerdere versies

Er zijn vele uitvoeringen van horren of horren. U kunt ervoor kiezen om uw eigen schermen op maat te maken, maar u kunt ook standaard schermen kopen. Elk type venster heeft een schermvenster. Zo zijn er bijvoorbeeld rolgordijnen. Dit soort screens zijn zeer geschikt voor gewone ramen en kunnen ook buiten geplaatst worden. Rolgordijnen zijn ook ideaal voor het kantelen van dakramen. Gebruik je liever vliegengaren dat opgerold kan worden? Opgerolde klamboes zijn een goede oplossing.

Heeft u schuiframen? geen probleem! Ook voor schuiframen maken wij screens op maat. U kunt uw vliegenhor online bestellen, vooral uw schuifraam. Zelf een scherm maken? Vul in de configurator de maat in zodat je het ideale vliegengaren kunt aanschaffen.

 

Intrekbaar schermvenster

Ons scherm rolt automatisch op. In zekere zin kunnen alle schermen worden opgerold. Het voordeel van oprolbare muskietennetten is dat ze zelfs in gebruik, wanneer de ramen volledig geopend zijn, nauwelijks opgemerkt worden. Hierdoor is de hor voor het raam niet in het oog springend, dus een ideale hor!



vliegenraam online