Vliegenramen Kopen

Vliegscherm kopen

Bij ons vind je altijd horren of deuren. U kunt kiezen uit een verscheidenheid aan eenvoudig te monteren onafhankelijke vlieggarenonderdelen, waaronder kant-en-klare vlieggarens, of u kunt zelf op maat gemaakte vlieggarens bestellen met behulp van de aangepaste configurator.

Verschillende systemen voor je vliegengaren

Er zijn twee soorten horsystemen, namelijk insteekhorren en insteekhorren. Het insteekscherm is geschikt voor het draaien en kantelen van ramen: je klikt het scherm in het kozijn en blijft op zijn plek of je het raam opent of sluit. Voor deuren of schuifdeuren heb je verschillende soorten horren nodig omdat je vaak naar binnen en naar buiten komt. Bij de deur zit de hor niet in het kozijn vast, maar het raam aan de buitenzijde. Dit type hor is een hulpraam. U kunt de voorruit op twee manieren openen, roterend (van toepassing op draaideuren) of schuivend (van toepassing op schuifdeuren).

Vliegraam van schuifdeur of schuifraam

Tegenwoordig zijn schuiframen en schuifdeuren (ook wel "lift- en schuiframen" genoemd) veel groter dan standaarddeuren. Toch is het eenvoudig om een ​​vluchtvenster op maat te maken. Dit soort vliegenraam kan aan de buitenzijde van het kozijn worden gemonteerd en is eenvoudig te openen en te sluiten. Afhankelijk van de grootte van de schuifdeur zijn er twee soorten schuifhorren:

Het schuifdeurscherm bestaat uit een gaas.

Het lamellenscherm is samengesteld uit verschillende "gaaslamellen". Deze lamellen zijn zeer geschikt voor grotere deuren en zorgen ervoor dat het rooster niet "doorhangt". Hang het gaas vervolgens strak om de contouren van het insectennet.



vliegenramen kopen