Voordeur Installeren

Plaats en installeer

Uw nieuwe kozijn, glas en voordeur worden vakkundig en snel geplaatst door onze experts.

Demonteren

Wanneer we beginnen, gaan we eerst na of alle gemeten waarden kloppen. Wanneer het nodig is, kunnen stofnetten worden geplaatst om overlast te minimaliseren. Demonteer vervolgens voorzichtig (zonder de muur te beschadigen) de oude voordeur en het kozijn.

Montageframe

Om het kozijn water- en winddicht te maken, wordt tussen het kozijn en de gevel een winddicht afdichtingsmateriaal geplaatst. Ook de spouwlamellen controleren we, vervangen ze indien nodig en beschermen ze weer tegen de wind.

Glas installeren

Aangezien wij alles in eigen huis plaatsen en produceren, huren wij ook een glaszetter in om de vakkundige plaatsing van het glas te verzorgen.

Het einde

Volgens de afspraak over de binnenafwerking van de woning wordt de voordeur afgewerkt met panelen van 12 mm en worden waar nodig fineerstrips gebruikt. Er is heel weinig extern, als dat er al is, moet worden voltooid.

Installeer de voordeur

Als het kozijn geheel haaks op de gevel staat en de voegen van de voordeur gelijk zijn, wordt de voordeur verder gemonteerd. De tweede is een meerpuntsslot en, indien van toepassing, het glas op de voordeur.

Locatieduur

De voordeur is altijd binnen een dag geplaatst. Ook als constructieve aanpassingen nodig zijn. Zo werden er stalen deurlateien geplaatst om de gevel op te vangen en extra metselwerk te corrigeren.

levering

Na het plaatsen van de voordeur en het terugplaatsen van al uw spullen, gaan wij samen met u de voordeur controleren of alles naar wens is. Ook wordt de werking van het slot aan iedereen uitgelegd en wordt de sleutel overhandigd.



voordeur installeren