Wat Kosten Nieuwe Ramen

Hoeveel kost het nieuwe raam?

Wilt je nieuwe ramen plaatsen in jouw huidige woning, of wil je weten wat de kosten zijn van nieuwe ramen omdat je een huis hebt dat aan vervanging toe is? Wij sommen graag voor je op en kunnen je ook adviseren over allerlei ramen en de verschillende typen glas waar u uit kunt kiezen.

Begrijp goed wat de mogelijkheden zijn van het soort kozijn dat u wilt, de voor- en nadelen, de isolatiewaarde van het glas en wat u ermee kunt besparen. Vraag diverse offertes aan. 

 

Venstertype:

Bedenk eerst welke soorten ramen u wilt, anders krijgt u de vraag "Hoeveel kosten nieuwe ramen?" moeilijk beantwoorden. U kunt kiezen uit PVC (kunststof), hout en aluminium. Dit zijn verschillende materialen met verschillende eigenschappen. Zo geeft hout een warme en natuurlijke uitstraling, maar heeft het daarentegen relatief meer onderhoud nodig. PVC vraagt ​​minder onderhoud en is daarbij gebruiksvriendelijker, maar heeft niet de look van hout. Houten en kunststof (PVC) kozijnen hebben beiden een goed isolerend effect.

U kunt ook voor nieuwe aluminium ramen kiezen. Aluminium is licht, sterk en vormvast, het is een materiaal vergelijkbaar met PVC en vereist bijna geen onderhoud, waardoor het kozijn in uw huis er netjes en verzorgd uitziet. Als u van aluminium ramen houdt, moet u er rekening mee houden dat deze een goede thermische isolatie moeten hebben. Want als het er niet is, zal er veel warmteverlies optreden. Aluminium heeft een hoge thermische geleidbaarheid, daarom is de thermische onderbreking voorzien in de vorm van kunststof strips in aluminium profielen. Tussen de stroken zit lucht en de stilstaande lucht zorgt voor isolatie.



wat kosten nieuwe ramen