Afgelakte Deuren

Afgelakte deuren

Het is moeilijk om de gemiddelde prijs van binnendeuren te geven. Als u niet zoveel te besteden heeft, zijn er goedkope binnendeuren van standaardformaat beschikbaar. Er zijn ook op maat gemaakte exemplaren verkrijgbaar indien u specifieke wensen heeft. Er zijn veel opties voor binnendeurafmetingen, materiaal en ontwerp, afhankelijk van uw levensstijl en interieursmaak.

Landelijke binnendeuren zijn vaak gemaakt van hout dat bijvoorbeeld nog bewerkt en wit geschilderd is. Gemiddeld kunt u rekenen op min of meer 300 euro als je voor het standaard formaat kiest. Voor deuren van  hout van zware kwaliteit met het FSC-keurmerk zijn de prijzen van binnendeuren vaak veel hoger, rond de 500 euro.

De prijzen van moderne binnendeuren lopen sterk uiteen, dus er is voor ieder wat wils. De moderne stijl is perfect voor goedkopere materialen zoals plastic. In een grote bouwmarkt betaal je rond de € 50,- voor de goedkoopste variant waar vaak een deurklink bij zit!

Gaat u liever naar een binnendeurenspecialist of naar een specialist? Dan betaal je meestal rond de € 200,- of meer (exclusief deurbeslag).

Bij veel leveranciers kunt u een gratis offerte aanvragen voor binnendeuren, dus doe dit als u niet zeker bent van meerdere opties en de kosten goed wilt weten!



Afgelakte deuren