Aluminium Ramen Lokeren

aluminium ramen lokeren

Wij produceren en installeren aluminium buitenschrijnwerk op maat in Lokeren. Om optimaal te kunnen genieten van natuurlijke lichtinval en energiebesparing zijn nauwkeurige afwerkingen en luchtdichte ramen minstens zo belangrijk als glassoorten. Een bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van gesloten houtbouw, waar uiterst nauwkeurig maatwerk en diepgaand begrip van energiezuinige gebouwen essentieel zijn. Het is dan ook geen toeval dat op maat gemaakte aluminium schrijnwerkproducten en deuren en ramen die bijzonder energiezuinig zijn en de beste luchtdichtheid hebben, onze expertise zijn.

Vanuit onze houtbouwactiviteiten hebben wij ruime ervaring in energiezuinig bouwen. Ook in andere gebouwen zoals particuliere woningen, bedrijfsruimten en openbare gebouwen plaatsen wij energiebesparende deuren en ramen met de beste luchtdichtheid.

We zijn erg kieskeurig in de materiaalkeuze. We kunnen immers alleen eersteklas kwaliteit leveren met hoogwaardige producten. Voordat wij uw aluminium deuren en ramen op maat vervaardigen, controleren wij eerst de algehele situatie. De keuze voor aluminium profiel en glassoort laten we niet alleen afhangen van de thermische geleidbaarheid (U-waarde) en uw esthetische voorkeur, maar ook van vele andere factoren. Zo kijken we bijvoorbeeld ook naar normen voor ventilatie en diefstalpreventie.

We kunnen ook raamprofielen leveren die de natuurlijke ventilatie automatisch aanpassen aan veranderingen in de buitenluchtdruk, extra veiligheidscilinders, dievenklauwen en meerpuntssloten of extra zonwering, voor uw bouwproject in Lokeren.



aluminium ramen lokeren