Anti Diefstal Deur

anti diefstal deur

Elke dag wordt een woning ingebroken in ons land. Het overgrote deel van de inbrekers gaan via de deur naar binnen. Met een inbraakwerende deur geïnstalleerd met veilig hang- en sluitwerk  wordt dit risico significant verkleint.

De anti-diefstaldeur, is een speciale deur voorzien van anti-diefstal scharnieren, sloten en meerpuntssloten. De deur heeft zware scharnieren en sluit op meerdere punten in het kozijn. Anti-diefstaldeuren met veiligheidstekens (klasse III of hoger) worden altijd in het metalen frame gemonteerd. Dit voorkomt dat het deurkozijn wordt geforceerd.

Inbreker komt binnen door de deur

De meeste inbraken vinden plaats via deuren. Omdat dieven niet graag op opvallende plekken werken, concentreren ze zich liever op de achterdeur van het huis. Het wordt aanbevolen om speciale aandacht te besteden aan de achterdeur en de voordeur bij het beschermen van het huis. U kunt veiligheidsscharnieren en -sloten voor uw bestaande deuren leveren om een ​​sterkere deur. Een veiligheidsdeur installeren is echter nog beter!

Om het Europees veiligheidscertificaat (EN 1627) te behalen, moet de anti-diefstaldeur voldoen aan de nodige veiligheidseisen. Er zijn zes weerstandsniveaus (1 tot 6). Voor privégebruik is het voldoende om een ​​deur en materiaalsoort van beveiligingsniveau 2 op te geven. Dit kan zijn: hout, staal, PVC of aluminium (of een combinatie hiervan). Gemiddeld moet je er rekening mee houden dat de kostprijs van een standaard anti-diefstaldeur tussen de 1500 en 2000 euro ligt (inclusief btw en montage).



anti diefstal deur