Binnendeuren Fabriek

binnendeuren fabriek

Onze fabriek produceert hardhouten binnendeuren voor de professionele markt. De combinatie van ervaring, vakmanschap en de innovatieve flexibiliteit van het familiebedrijf maakt ons een van de toonaangevende fabrikanten van hoogwaardige deuren in het land. Maatwerk is onze standaard en snelle levertijd is onze kracht. Met ons slim ontworpen productieproces en modern machinepark leverden we binnen 15 werkdagen deuren voor onze belangrijkste markten.

Het produceren van hardhouten deuren is een ambacht en de mogelijkheden die wij bieden zijn eindeloos! Laat u inspireren en download alle specificaties voor een nieuwbouw- of renovatieproject.

De binnendeur is de echte sfeermaker van het huis. Veel huizen hebben geen standaard deur- of kozijnafmetingen. Maatwerk deuren zijn de oplossing. Versier een deur met bijpassend deurbeslag, scharnieren en glas. Wij zijn uw bouwpartner en denken graag al in een vroeg stadium met u mee over onze deurtoepassing.

In onze moderne fabriek worden houten binnendeuren geproduceerd in een gestroomlijnd proces onder continue kwaliteitscontrole. Onze deuren zijn gemaakt van hoogwaardig en duurzaam hardhout. Wij combineren, expertise en geavanceerde productietechnologie met ontwerp- en kwaliteitscapaciteiten. Dit betekent dat panelen, panelen, glas en branddeuren isolerend, duurzaam en geluidsabsorberend zijn.

Benieuwd waar ik onze deur kan zien? Vind een dealer bij jou in de buurt. Bent u op zoek naar een moderne of landelijke binnendeur? Onze op maat gemaakte deuren  bepalen de sfeer van de woning! Bekijk ons assortiment en vind de juiste oplossing voor uw project.



binnendeuren fabriek