Blokhut Ramen En Deuren

blokhut ramen en deuren

Met onze ramen en deuren maakt u van uw blokhut een comfortabel en gezellige ruimte.

Onze luxe houten tuinhuisdeuren en ramen zijn praktisch en een lust voor het oog. De ramen en deuren die wij voor blokhutten bestemmen zijn sterker dan de doorsnee raam en deur die wij bovendien hebben voorzien van driepuntsloten en dubbele beglazing.

Al onze ramen en deuren voldoen aan de strenge normen  die qua professioneel houtwerk als ook beglazing met hoge isolatiewaarden in europa worden t. Eventueel kunt u kiezen in welke kleur u die gebeitst wil.

De kozijnen het zij voor ramen of deuren die wij hebben voor blokhutten zijn van hoogwaardig gelamineerd hout dat gevingerlast is om kromtrekken te voorkomen. Ook zijn de hoeken met siliconenkit verzegeld. Onze profielen zijn van massiefhout met een dikte van 56mm

De meest gewilde raamsoorten bij blokhuizen zijn de uitzetramen. Dit soort heeft de scharnieren aan de bovenkant en wordt naar buiten toe geopend aan de onderkant. Uitzetramen zijn zodanig ontworpen dat de binnenruimte beschut blijft tegen weersomstandigheden, en zijn winddicht en waterdicht. Ze zijn makkelijk schoon te maken doordat ze roedes hebben met een kliksysteem.

Wat onze deuren betreft maken we die van gelamineerd hout zodat die niet krom trekken. Ook hebben ze sleuven voor afwatering. Alsook een slijtstrip van aluminium ter bescherming van de dorpel. U heeft de optie om uw deur links of rechtsdraaiend te laten maken.

Voor de aanschaf van schrijnwerk voor uw blokhut, maak  contact met ons.



blokhut ramen en deuren