Buitendeur Plaatsen

buitendeur plaatsen

De buitendeur moet er van buiten en van binnen goed uitzien. De deur die perfect aansluit bij uw persoonlijke smaak en woningkenmerken kan in dezelfde stijl worden afgewerkt tot in de details. Bij het kiezen van een buitendeur zijn echter naast uitstraling en design ook duurzaamheid en veiligheid van belang.

Zeker bij het plaatsen van buitendeuren is het zeker verstandig om aan de veiligheid te denken. Maak het dieven zo moeilijk mogelijk! In onze fabriek kunnen wij driepunts- en meerpuntssloten op de deuren van uw keuze frezen en zelfs direct voor u monteren. Hiermee vergrendel je met één draaibeweging de deur op meerdere punten tegelijk. Kies voor de beste beveiliging hardware met kerntrekbeveiliging.

Via de buitendeur gaat veel warmte verloren. U kunt veel energiekosten besparen door een windvaste drempel op de nieuwe buitendeur te plaatsen. We kunnen het direct in onze fabriek voor u installeren en windvaste deurdrempels gebruiken. Vanaf nu houd je de warmte letterlijk binnen.

 

Met onze scharnier- en borgkit wordt al het boren en frezen op de juiste manier afgehandeld. U hoeft  de deur alleen maar zelf te  schilderen en op te hangen. Wij leveren niet alleen mooie hoogwaardige buitendeuren, maar ook alle bijpassende accessoires, waaronder glas, veiligheidsaccessoires, letterborden en beldrukkers.



buitendeur plaatsen