Deurblad Kopen

deurblad kopen

U wilt een nieuwe deur, maar weet niet waar te beginnen? Ten eerste wilt u misschien weten wat er komt kijken bij het kopen van een nieuwe deur. Zo zijn de prijs en uitstraling van de deur vaak bepalend. Er zijn maar weinig dingen die je kunt beïnvloeden. Maar u bepaalt zelf het materiaaltype en de stijl van de deur. Zorg ervoor dat de deur een verlengstuk is van je interieur en exterieur en kies een stijl die past bij de uitstraling van het huis dat je wilt.

Onze deurbladen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en mogelijke afwerkingen. Zo zijn onze gespoten deuren gecoat met plamuur, wat het schilderen makkelijker maakt. Maar ook kant-en-klare deuren zijn mogelijk: beschilderd, fineer of HPL-decoratie. Wilt u het deurblad aanpassen aan uw project? Dan hebben we een serie verstelbare deuren. De geverfde deur is geschikt om te schilderen of te schilderen met de kleur van uw keuze. Onze geverfde deuren zijn voorbehandeld met een witte primer en hebben minder verf nodig als ze klaar zijn! Naast het standaard assortiment gelakte deuren bieden wij ook vol-delig deuren aan, volledig verstelbaar, al dan niet gezaagd. De te schilderen deuren hebben een los houten frame, en de hoogte en breedte aan elke zijde kunnen worden aangepast tot 100 mm. Individuele deurvleugels zijn gevuld met cellen, buisspanen, vlamvertragende RF30 of RF60.

Kant-en-klare deuren zijn in verschillende maten op voorraad. Het is altijd mogelijk om te kiezen tussen gegronde of ongegronde omhulsels.



deurblad kopen