Houten Ramen Limburg

houten ramen limburg

Waarom houten kozijnen voor uw woning in Limburg? Hout heeft zich eeuwenlang bewezen als een betrouwbaar en zeer duurzaam bouwmateriaal. Hout is het meest traditionele en natuurlijke deur- en raammateriaal. Daarnaast geven houten ramen extra uitstraling aan uw woning. Als basis van onze houten ramen kiest Limburg vaak voor houtsoorten van verschillende kwaliteiten: Eiken, Afzelia, Afrormosia,Grenen, enz.

Hout heeft een hogere isolatiewaarde in vergelijking met PVC en aluminium. Met houten ramen kiest u niet alleen voor duurzame natuurproducten, maar beschikt u ook over uitstekende warmte- en geluidsisolerende materialen. Dankzij houten ramen kunt u veel energiekosten besparen.

Er is nog meer goed nieuws te vertellen bij het plaatsen van houten ramen. Omdat hout een natuurproduct is, kunt u genieten van duurzame ramen. Wil je na een tijdje je look veranderen? geen probleem. U kunt de glasramen eenvoudig vervangen met behoud van de houten profielen. Daarnaast kunt u uw houten ramen voorzien van een nieuwe verflaag om ze weer te laten glimmen. Daarom kunt u voor houten ramen kiezen voor gebruiksvriendelijke ramen van hoge kwaliteit met duurzame eigenschappen.

Hout komt logischerwijs vaker voor in klassieke huizen, maar hout is ook heel geschikt voor moderne huizen. Verschillende Limburgse experts zorgen voor verschillende designs en afwerkingen om de houten ramen te matchen met de look die u zoekt. Verander je in de loop van de tijd van smaak? geen probleem. Met een lichte verflaag maak je je houten deur weer als nieuw!

Hout is van nature een goede isolator. Het spreekt voor zich dat hout de hoogste isolatiewaarde heeft in vergelijking met PVC en aluminium. In combinatie met interne afdichting krijgt u een perfecte warmte- en geluidsisolatie.



houten ramen limburg