Kunststof Ramen En Deuren Brussel

kunststof ramen en deuren brussel

Tegenwoordig genieten kunststof-deuren en -ramen een hoge reputatie in Brussel. Dus waarom niet? Modern design, comfort door uitstekende isolatie en veiligheid tegen brand en diefstal zijn voldoende rede om. Van alle materialen die voor deuren en ramen kunnen worden gebruikt, is kunststof bovendien de goedkoopste. Hoogwaardige kunststof producten verhogen ook de esthetiek en het gebruiksgemak. Onderhoud kost nauwelijks energie. Daarom raden veel bouwvakkers in Brussel ook het gebruik van kunststof-deuren en -ramen aan. Ze gaan lang mee.

Herstel is niet onmogelijk. Als het open kunststof-profiel beschadigd is of er gaten ontstaan, kan alleen het open frame worden vervangen. Als het vaste frame kapot is, ligt de vervanging niet zo voor de hand, dankzij extra werk, opnieuw schilderen en behangen. U kunt ervoor kiezen om het frame te vervangen of de scheuren op te vullen met geschikte vulstoffen. Alles wordt dan gepolijst en geverfd in de juiste RAL-kleur met de juiste verf/spuitbus. De glaspanelen kunnen worden gerecycled.

Natuurlijk moet u regelmatig onderhoud uitvoeren om bestaande deuren en ramen schoon te houden en schoon te houden, maar er zijn onderhoudskits bij verschillende bedrijven in Brussel, vooral voor kleine reparaties aan kunststof-ramen door uzelf. Meestal bevatten ze reinigingsproducten, krasverwijderaars, vulstoffen, smeermiddelen, evenals scharnieren en voedingen voor rubberen afdichtingen. Gebruik geen olie om de scharnieren te behandelen, maar gebruik teflon of siliconenspray. Kom in contact met verschillende bedrijven in Brussel indien u dergelijke werken liever in de handen van deskundigen laat.kunststof ramen en deuren brussel