Kunststof Ramen En Deuren Heffen

kunststof ramen en deuren heffen

Om de hoogste kwaliteit kunststof kozijnen van Heffen te krijgen, moet u bij ons zijn! Het frame is door ons zelf vervaardigd, waarbij gebruik is gemaakt van de meest betrouwbare kunststofsoort. Hierdoor zijn ze veilig, kunnen ze jarenlang worden gebruikt en blijven ze mooi. Bovendien hoeft u niet veel onderhoud aan ramen te doen! Daarnaast zorgt ons kunststof frame voor een uitstekende isolatie. We kunnen een nieuw kunststof frame voor u op maat maken om het perfect te laten passen. Ook met kunststof kozijn, houtlook of zwart kunststof kozijn bent u bij ons aan het juiste adres! Nieuwe kunststof draairamen, vaste ramen of klapramen koopt u eenvoudig bij ons.

Onze verschillende modellen kunststof deuren worden geleverd in onze standaardmaten. Mocht u echter een andere maat nodig hebben, dan wordt uw deur op maat geleverd. Ook de kleur en het type isolatie van de deur kunt u zelf bepalen. Onze kunststof deuren of kunststof buitendeuren voldoen aan alle milieu- en technische eisen. Daarnaast leveren wij passende deuren voor de voor- en achterdeuren van uw woning. Bekijk onze hele serie online en maak je keuze!

Onze monturen hebben onafhankelijke SKG- en KOMO-keurmerken om u te laten weten met welke kwaliteit u te maken heeft. Kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid en individueel maatwerk zorgen ervoor dat we nieuwe normen stellen voor kunststof kozijnen. Wilt u de prijs weten van het nieuwe kunststof frame? Dit alles stellen wij u graag voor in een van onze showrooms in Heffen.

 



kunststof ramen en deuren heffen