Kunststof Ramen En Deuren Schaffen

kunststof ramen en deuren schaffen

Voor elk type kunststof raam en elk type huishouden bieden wij passende kunststof kozijnen en bijbehorend hol glas voor uw bouwproject in Schaffen. Wij completeren alle ramen met passend beslag, hang- en sluitwerk. Onze kunststof ramen zijn praktisch, veilig en diefstalbestendig. Dit kunt u afleiden uit het politiekeurmerk veilig leven. Daarnaast werken wij volgens strikte normen waardoor onze kunststof kozijnen, ramen, deuren, schuifdeuren en mechanica allemaal het VKG-keurmerk hebben. Onze kantel- en draairamen worden standaard geleverd met verborgen accessoires.

Kunststof kozijnen zijn zeer inbraakveilig. Deze zijn versterkt met staal, daar breek je niet makkelijk door. Aan de andere kant zou een  houten kozijn uiteindelijk gaan barsten, en is het makkelijker in te breken want het plaatsen van een koevoet tussen de zwakke punten is niet ingewikkeld. Het kunststof frame gaat niet "werken" onder invloed van vochtigheid en temperatuurverschillen en blijft altijd netjes.

Het energieframe is het meest geïsoleerd en antidiefstal

Om energie te besparen kiezen mensen die overstappen van houten kozijnen naar kunststof kozijnen meestal voor drielaags glas. Je kunt je voorstellen dat het moeilijker is om door drie lagen glas te gaan dan door één of twee lagen. Het is ook goed voor isolatie en drielaags glas helpt het leven energie te besparen. Het Energy kozijn van Kozijncenter Ede is momenteel het meest energiezuinige en anti-diefstal kozijn op de markt; het sterk geïsoleerde kozijn is gecombineerd met triple glas.

Ze zijn vervaardigd van een sterk splintervrij PVC en een stalen binnenwerk. Verder worden de kozijnen standaard uitgevoerd met een meerpuntsvergrendeling. De anti-diefstal kwaliteit van het kunststof frame en hang- en sluitwerk is goed gewaarborgd. Als uw VKG-keurmerkleverancier leveren wij producten die voldoen aan de antidiefstalnormen. Daarom leveren wij niet alleen energiezuinige kozijnen, die u helpen energie te besparen, maar ook bieden wij een tweede leven aan uw oude kunststof kozijnen met ons recycle systeem.

Geïnteresseerd? Komt u langs, dan kunt u zien hoe alles werkt en eventueel gelijk een prijsopgave aanvragen voor uw bouwproject in Schaffen.

 



kunststof ramen en deuren schaffen