Kunststof Ramen

kunststof ramen

Kunststof ramen bieden veel mogelijkheden, waardoor ze geschikt zijn voor elk raam. Een ander voordeel is dat het kunststof  haast onderhoudsvrij is . Daarnaast hebben kunststof ramen in vergelijking met die van hout en aluminium de hoogste isolatiewaarde, waardoor u jaarlijks een fortuin bespaart op stookkosten.

Het grootste voordeel van kunststof dat het makkelijk te onderhouden is en niet rot. Aan de andere kant is hout een natuurlijk materiaal dat je huis er mooier en natuurlijker uit laat zien. Echter kunt u niet altijd voor kunststof kiezen, omdat uw huis mogelijk op de monumentenlijst voorkomt. Kies in dit geval voor hout. Gelukkig zijn er veel soorten verven die een beschermende laag kunnen vormen voor een langdurig effect.

In de meeste gevallen is er geen vergunning nodig voor het vervangen van ramen. Soms is echter toestemming vereist. Zeker bij huizen die op de monumentenlijst staan. Bent u zeker van uw situatie? Controleer de vergunning op de website van de Rijksoverheid.

Tegenwoordig zijn ramen in kunststof erg populair. Dit komt doordat hout duurder is geworden. Bovendien brengt kunststof alleen maar veel voordelen met zich mee. Daarom zijn er momenteel veel bedrijven actief in het aanbieden en installeren van kozijnen. Op internet lees je vaak verhalen over iemand die een raam koopt, maar de monteur heeft het raam niet goed geplaatst of de installateur heeft er een puinhoop van gemaakt. Kies daarom voor een betrouwbaar kozijnenbedrijf met jarenlange ervaring. Tot slot, het gebruik van kunststof kozijnen kan de verkoopwaarde van een huis, wat vaak te vinden is op huizenverkoopwebsites.



kunststof ramen