Moderne Strakke Voordeuren

Moderne strakke voordeuren

Eenvoudig, schoon, minimalistisch en praktisch. Zo kun je de moderne stijl omschrijven. Voor luxe liefhebbers die niet te veel tierlantijnen willen. In moderne interieurs hebben materialen als kunststof, chroom, staal en leer veel ruimte. Dit is inclusief een strakke deur. Grijs is een populaire kleur, maar er zijn natuurlijk meer mogelijkheden.

Moderne deuren worden gekenmerkt door eenvoudige lijnen, zodat ze gemakkelijk te herkennen zijn aan de contouren en panelen van de deur. Dus vaak betekent dat dan  rechte profielen en rechte panelen. In plaats van het paneel kan natuurlijk ook glas worden gebruikt. Ook onder moderne deuren is de inbouwdeur eenvoudig te plaatsen. Het zijn deuren zonder panelen, met strakke groeven aan de binnenkant. Heb je een modern interieur in felle kleuren of een modern interieur in zachte tinten? Dan kun je altijd kiezen voor witte binnendeuren. Wit heeft een neutraliserende werking, waardoor het met alle kleuren te combineren is.

Heeft u een modern interieur en wilt u geen draaideur? Ga dan naar onze moderne schuifdeur. Deze zijn met en zonder glas. Tegenwoordig zijn schuifdeuren ook typische vertegenwoordigers van modieus en modern interieurontwerp. Deze deuren zijn erg praktisch en laten de ruimte groter lijken.

Zwart staat voor mode, tijdloosheid en elegantie. Moderne binnendeuren in zwart zijn goed te combineren met wijnrood, marineblauw en kobaltblauw, bruin, okergeel, grijs en wit. Houten accessoires en materialen zorgen voor een combinatie van rustieke en moderne interieurdecoratie.



moderne strakke voordeuren