Offerte Voordeur

Offerte voordeur

Uw voordeur siert de voorgevel van uw huis en verwelkomt uw gasten. Kiest u voor een standaard buitendeur als voordeur met standaard hang- en sluitwerk, dan kunt u rekening houden met een aanschafprijs van 1.000 tot 1.250 euro. Wilt u een buitendeur kopen van hoogwaardige materialen met echt veilig hang- en sluitwerk? In dit geval liggen de kosten meestal rond de 2.000 euro.

Nog wat tip bij het aanschaffen van een voordeur, indien u de kosten wat wil drukken. Kies voordelige materialen. Een voordeur van kunststof kost per vierkante meter tussen 725 & 825 euro, van hout

Hout tussen 775 & 925 euro  en van aluminium tussen 825 & 975 euro  per  vierkante meter. Vanuit financieel oogpunt is het kiezen van een kunststof frame interessanter dan kiezen voor aluminium. Daarnaast is kunststof ook nog eens een zeer prettig materiaal, makkelijk in onderhoud en zeer duurzaam.

U kunt ook heel wat besparen door minder af te wijken van  standaard opties. De extra opties zijn goed, en natuurlijk kunnen ze waarde toevoegen aan je buitendeur, maar dat neemt niet weg dat ze ook veel extra kosten zullen kosten. Wil je dus zoveel mogelijk kosten besparen, dan kun je opties als luxe krukaccessoires en duwbeugels en deurbeugels het beste achterwege laten.

Kwantumkorting is een ander manier van besparen. Daar heeft u  andere mensen nodig die ook willen investeren in nieuwe buitendeuren. Als iemand in je straat het even heeft opgegeven, is het altijd leuk om contact met hem of haar op te nemen. Het kopen en plaatsen van een buitendeur kan er immers snel voor zorgen dat u zo'n 10% op de kostprijs kunt besparen.



offerte voordeur