Openslaande Ramen Sluiting

Openslaande ramen sluiting

Espagnolet kan worden gebruikt als mooie, opvallende sluiting voor deuren of ramen die openslaan. Omdat espagnolet-of spanjolet-meestal een opbouwslot is, is het een echte eyecatcher in je interieur.

Deze zijn sloten voor dubbele deuren en ramen worden bediend door deurklinken of hefbomen in het midden om verticale stangen op en neer te drijven. Door aan de hendel van het slot te draaien, schuift de paal in de ijzeren groeven aan de boven- en onderkant van de deur. Als u een pompespagnolet heeft, schuift u de hendel van boven naar beneden. Het resultaat is een stevige vergrendeling van de twee deuren zonder insteekslot. Spanjolet sluiting is daarom ideaal voor tuindeuren of andere binnendeuren die op slot moeten kunnen.

Hoewel er ook espagnoletten zijn die in de deur gefreesd kunnen worden de meeste op het hout van de deur of het raam gemonteerd. Zo'n deur-espagnolet of raam-espagnolet springt in het oog en geeft je interieur een klassieke touch. Daarnaast zijn er diverse deurklinken leverbaar om het deurslot compleet te maken. Een ovaal model, een rechthoekige knop of een sierlijke, gedetailleerde variant? Een grote keuze, waardoor u de perfecte decoratie voor uw raam of deur krijgt. Ze zijn ook verkrijgbaar in zwart smeedijzer. Deze kleur contrasteert prachtig met de witte houten deuren en geeft door zijn klassieke vormen een rustiek detail aan je woning.



openslaande ramen sluiting