Plaatsen Van Binnendeuren

Plaatsen van binnendeuren

Het voordeel van onze binnendeuren is dat u ze eenvoudig zelf kunt ophangen. Om de gebruiksvriendelijke deuren uit onze serie te gebruiken, heb je alleen de juiste scharnieren, deuraccessoires en natuurlijk de deur zelf nodig. U kunt kiezen tussen stompe of opdekdeuren.

Stompe deuren zijn deuren die in het kozijn "vallen", waardoor er geen extra uitstekende randen zijn.Het is goed de de juiste maat te weten voordat u de deur installeert. Meet geheel het kozijn om de juiste maat van de deur te hebben. Plaats het scharnier in de juiste positie en dan kunt u met  schroeven het scharnier aan de deur bevestigen. Gebruik hiervoor een schroevendraaier of beter een boor.

Opdekdeuren zullen altijd iets uit de rand van het kozijn steken. Ze worden altijd bevestigd met paumelles; een type scharnier. De helft van deze scharnieren plaats je op de deur en de andere helft in het kozijn. Bepaal of de deur naar links of naar rechts opent. Als het scharnier links zit, gaat de deur naar links open. Zijn ze aan de rechterkant gemonteerd? Dan zwaait de deur naar rechts. Zorg voor de juiste maat deur en schroef het scharnier in de deur. Meestal draai je het ene scharnier aan de muur (in een voorgeboord gat) en het andere in hetzelfde gat in de deur. Hang de deur aan het scharnier. Gebruik zo nodig een hamer om het staafje in het scharnier te kloppen. Heb je er ooit aan gedacht om je deur af te breken? Dan kun je ze ook weer vrijgeven door erop te tikken. Hij is pas helemaal klaar voor een goede deur als je hem van de juiste kleur voorziet. Ook kunt u onze deuren perfect schilderen. Doe dit alleen als je deur in het kozijn hangt om beschadigingen te voorkomen. Door gebruik te maken van onze zelfgemonteerde deuraccessoires in diverse kleuren, materialen en vormen, krijgt u de extra waarde die u verdient!plaatsen van binnendeuren