Prijs Houten Voordeur

Prijs houten voordeur

De houten voordeur heeft een unieke uitstraling, is makkelijk te schilderen en bij beschadiging makkelijk te repareren of te vervangen. Ook zijn er vele stijlen te creëren met hout. Echter hebben houten voordeuren meer onderhoud nodig en moeten elke 2 jaar worden geschilderd. Houten voordeuren hebben wel als groot pluspunt dat ze eenvoudig te repareren of te updaten zijn.

De prijs van de houten voordeur is 1.014,30 euro. U kunt ook een losse voordeurlijst bestellen vanaf 319,66 euro. De kosten van de voordeur zijn afhankelijk van de afmeting, opties, glassoort, stijl en aantal drempels. Elke voordeur is anders en dat geld sus ook voor de kosten. De prijs van een houten voordeur verschilt per model. De prijs van een massieve deur met kozijn ligt tussen de 1100 en 1400 euro. Deuren met een zijlicht zijn iets duurder, variërend van 1200 tot 2000 euro. Deze prijzen zijn exclusief installatiekosten.

Als u kijkt naar de nieuwe voordeur en de kosten ervan, is het belangrijk om rekening te houden met accessoires zoals kolommen, sloten en deuraccessoires. Er zijn pakketten die het mogelijk maken om een complete voordeur te laten leveren. Dan heeft u een deur, kozijn en cilinder, inclusief meerpuntssloten en deuraccessoires.

Het installeren van de voordeur is niet eenvoudig.

Om een goede installatie te garanderen, wordt aanbevolen om het door deskundigen te laten installeren. De installatiekosten variëren van bedrijf tot bedrijf en zijn afhankelijk van de werklast van het plaatsen van het frame.

Neem voor meer informatie contact met ons op! Onze klantenservice voorziet je graag van hulp en advies via telefoon, e-mail, chat en whatsapp!prijs houten voordeur