PVC-deur:

PVC-deur:

De PVC-deuren van vandaag voldoen aan de hoogste isolatienormen op de markt. De buitendeur en de voordeur vormen een scheidslijn tussen warm en koud en isoleren je bovendien van geluid. Als u ervoor kiest om een ​​geïsoleerde kunststof deur te kopen, bewijst dit ook dat ecologie het allerbelangrijkste voor u is. Dankzij geïsoleerde deuren kunt u energie besparen. PVC-deuren helpen niet alleen uw wooncomfort te verbeteren, maar helpen ook om de energiekosten te verlagen.

 

Beveiliging en diefstalpreventie zijn belangrijke aandachtspunten voor buitendeuren. Naast het standaard slot kunt u ook kiezen voor een driepuntsslot of zelfs een vijfpuntsslotvariant. U kunt kunststof buitendeuren zelfs uitrusten met anti-diefstal klauwen om de deur extra te beveiligen aan de scharnierzijde. Zo geef je dieven geen kans!

 

PVC is van nature vlek- en stofbestendig. Het is voldoende om de deur schoon te maken met een zachte spons en water, indien nodig kunt u een milde reiniger toevoegen. We raden aan om PVC-deuren niet chemisch te reinigen. Er kunnen dan krassen ontstaan.

Heeft u interesse in het plaatsen van een kunststof deur of wilt u na het lezen van de vele voordelen een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij zijn u graag van dienst.

pvc deur