Pvc Limburg

PVC limburg

De energiekosten zullen alleen maar hoger en hoger worden, helaas heeft u hier geen invloed op. Wat kunt u doen voor uw energieverbruik! Heeft u al gekeken hoe goed (of slecht) de isolatie van uw woning is? Door nieuwe ramen te plaatsen, die een veel beter isolerend effect hebben dan bestaande ramen, kunt u energie besparen en de energiekosten aanzienlijk verlagen. Onze PVC-ramen zijn de beste van Limburg, innovatief en voorzien van de nieuwste technologie, waarmee u tot 80% op de energiekosten kunt besparen! Zo draag je ook nog eens bij aan het milieu.

Wij bieden PVC ramen en deuren die niet alleen bekend staan om hun uitstekende isolatie, maar u ook top comfort en veiligheid. Kies de vorm en kleur die u het meest aanspreekt! Ontdek de vele opties, afwerkingen, indelingen en een breed scala aan accessoires, handgrepen en kruktypes. Laat u inspireren en kies de meest geschikte deuren en ramen voor uw woningarchitectuur.

Omdat onze profielen met zeven holtes in België worden vervaardigd en aan de binnenkant zijn versterkt met gegalvaniseerde stalen staven, bieden we de sterkste PVC-profielen van het land. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zoals klassiek, country, retro en rondo.

Ook op het gebied van hang- en sluitwerk leveren wij de beste producten in ons vakgebied. Voor een meer stijlvolle en moderne uitstraling bieden we onzichtbare scharnieropties voor deuren en ramen. Onze draairamen zijn voorzien van een foutbestendig besturingssysteem. Verstelbare en anti-diefstal accessoires voor deuren en ramen. We bieden ook corrosiebestendige accessoires voor buitenschrijnwerkers in kustgebieden

Met een verscheidenheid aan kleuren en matte structuur of houtnerf decoratiefolie heeft elk gezin een folie die past bij jouw persoonlijke smaak! De standaard kleur van onze PVC ramen is wit of roomwit glad. De decoratieve folie kan aan één of beide zijden worden bevestigd. Elke gevel of interieur heeft de juiste combinatie!



pvc limburg