Pvc Ramen En Deuren Dilbeek

PVC ramen en deuren dilbeek

Staat het in de planning om PVC ramen te plaatsen voor uw woning in Dilbeek? Door de offertes van meerdere Dilbeek raamexperts te vergelijken kunt u haast de helft besparen op de totale kosten! Door het invullen van een offerteformulier op onze website wordt u meteen in contact gebracht met verschillende bedrijven in Dilbeek. Geen gedoe van stuk voor stuk bedrijven opbellen want na 1 formulier ontvangt u een tal van offertes voor het vervangen van deuren en ramen van experts uit de regio Dilbeek.

PVC is een uitstekende keuze vanwege de verbeterde warmte-isolatie, en zijn ook nog in verschillende modellen en kleuren te verkrijgen. Het onderhoud vergt nauwelijks wat, en opnieuw schilderen is niet nodig.

De isolatiewaarde van PVC-ramen is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Tegenwoordig is de thermische isolatiewaarde vergelijkbaar met of zelfs beter dan die van houten ramen. Met de juiste glasramen kunt u veel energiekosten besparen.  De warmte-isolatiewaarde wordt weergegeven door de thermische coëfficiënt, die de U-waarde wordt genoemd. Deze waarde geeft aan hoeveel warmte er verloren gaat bij een temperatuurverschil van 1 graad. Hoe lager de U-waarde, hoe beter de isolatie van het materiaal. De waarde van het nieuwe PVC-raam is 1,2 – 0,78 W/m²K. Niet alleen het kozijn heeft invloed op de isolatiewaarde, ook de waarde van het glas is erg belangrijk. Kies hoogrendementsglas voor het beste thermische isolatie-effect.pvc ramen en deuren dilbeek