Pvc Ramen En Deuren Heikruis

PVC ramen en deuren heikruis

In de Heikruisbuurt vind je dat steeds meer bouwexperts die bij bouwprojecten PVC deuren en ramen aanbieden. Omdat PVC goedkoop en gemakkelijk te verwerken is, wordt het veel gebruikt in diverse schrijnwerkproducten in de deur- en raamindustrie ter vervanging van houten deuren en ramen en aluminium deuren en ramen.

Vanwege de positieve eigenschappen zijn PVC-ramen nu een zeer gewild product. PVC werd destijds bekritiseerd omdat het loodstabilisatoren en gechloreerde koolwaterstoffen bevatte die vrijkwamen bij verbranding. Tegenwoordig zijn loodstabilisatoren in PVC vervangen door organische en op tin gebaseerde stabilisatoren. PVC dat in raamprofielen wordt gebruikt, wordt als 100% veilig beschouwd. Omdat PVC-deuren en -ramen recyclebaar zijn, worden ze als milieuvriendelijk beschouwd. PVC-profielen worden vervaardigd door professionele fabrikanten. Vervolgens kopen wederverkopers en timmerlieden in Heikruis de profielen in en verwerken ze tot volwaardige kunststof deuren en ramen. Glasramen worden meestal door derden geleverd.

Het profiel is opgebouwd uit meerdere kamers. De luchtdichte kamer zorgt ervoor dat het profiel goed geïsoleerd en energiebesparend is. Over het algemeen kan worden gesteld dat hoe meer kamers er zijn, hoe lager de warmteoverdrachtscoëfficiënt, en beter voor uw woongenot.. Een profiel van min of meer 4 mm dik  voldoet aan slagvastheid en brandveiligheid.

Geïnteresseerd? Via onze website kunt u met veel bedrijven in contact komen in Heikruis



pvc ramen en deuren heikruis