Pvc Ramen En Deuren Mater

PVC ramen en deuren mater

Wil je toch PVC deuren en ramen die makkelijk 30 jaar mee kunnen gaan in de woning van Mater? PVC deuren en ramen zijn uitgerust met functioneel gelijkwaardige onderdelen. Afdichtingen en scharnieren dragen voornamelijk bij aan de normale werking.

Ramen en deuren van PVC kunnen nu te vinden zijn inklassieke en moderne ontwerpen en verschillende kleuren. Moderne PVC-deuren en -ramen laten licht en lucht in uw huis. Ze bieden bescherming en creëren een ruimtelijk uitzicht met een modern en tijdloos design.

PVC profielen zijn eenvoudig om te bouwen naar uw eigen stijl en smaak. Met de beste thermische isolatie-eigenschappen helpen ze energie te besparen. Dit is goed voor het milieu en uw portemonnee. Uw droomhuis wordt comfortabeler en de moeite waard. PVC-grondstoffen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, zijn milieuvriendelijk, voegen calcium- en zinkstabilisatoren toe, zijn bestand tegen licht, weer en stoten en behouden hun vorm bij hogere temperaturen. Raamaccessoires zijn behandeld met een anticorrosielaag. Onderhoud van kunststof deuren en ramen vergt niet veel.

PVC-ramen en deuren zijn gemaakt van PVC-profielen. Het profiel wordt als een lang stuk vracht naar de timmermanswerkplaats gestuurd, waar het door een machine in stukken wordt gesneden op maat. Door deze gemakkelijke verwerking kunnen PVC-ramen de prijs verlagen in vergelijking met aluminium of houten schrijnwerkproducten.

Er zijn in Mater genoeg dealers in ramen en deuren van PVC. Vraag via onze website een offerte aan en wij brengen u in contact met minstens vier dealers.pvc ramen en deuren mater