Pvc Ramen En Deuren Perk

PVC ramen en deuren perk

Veel timmerlieden bij Perk raden het gebruik van PVC-deuren en -ramen aan bij het bouwen of herstellen van projecten. PVC-ramen zijn 30% tot 40% goedkoper dan aluminium deuren en ramen. PVC-deuren en -ramen zijn gemakkelijker te vervaardigen dan deuren en ramen van hout of metaal (aluminium of staal). De kleur, afwerking en oppervlakteafwerking van PVC ramen kan op verschillende manieren.

PVC deuren en ramen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Standaard PVC-ramen zijn er in wit, crème, ivoor, zwart of grijs (lichtgrijs, donkergrijs), dit worden meestal gekleurde PVC-ramen genoemd. Elke kleur heeft zijn eigen RAL-kleurcode. U kunt er ook voor kiezen om alleen aluminium en andere materialen te gebruiken om de buitenkant af te werken. Kies de kleur volgens de vorm van het raam en de stijl van het huis. Het is belangrijk dat het buitenschrijnwerk is afgestemd op de rest van de woning. De (hout)structuur/textuur kan al dan niet worden toegevoegd aan het raamprofiel. Dat laatste is een rage in het huis van Perk.

PVC deuren en ramen zijn ook geluiddicht. Akoestisch comfort hangt vooral af van glas- en luchtdichtheid. Of je nu geplaagd wordt door straatlawaai, luidruchtige buren, of dat je in de buurt van de luchthaven woont, geluidsarme PVC-deuren en ramen zijn een must! Niet alleen kunststof raamprofielen maar ook afdichtingen zijn van groot belang voor het kunnen plaatsen van geluiddichte kunststof ramen. Pas op! Bij lage geluidsfrequenties (snelwegen, stadsverkeer, vliegtuigen...) heeft enkellaags glas een betere geluidsisolatie dan dubbellaags glas. Het gebruik van verschillende glasdiktes kan resonantie voorkomen.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan via onze website. Wij brengen u in contact met de professionele deur- en raaminstallateurs van Perk.pvc ramen en deuren perk