Pvc Ramen En Deuren Vorselaar

PVC ramen en deuren vorselaar

Tot voor kort waren houten ramen het populairst in Vorselaar. Tegenwoordig wordt het gebruik van PVC steeds meer gewild. PVC heeft namelijk een zeer lange levensduur en gaat minsten 40 jaar mee. Bovendien hebben ze vergen ze haast geen onderhoud en zijn ook nog in vele kleuren en ontwerpen te verkrijgen.

Waar je vaak moet schilderen of wellicht houten raamprofielen moet repareren, is een regelmatige reiniging van kunststof kozijnen voldoende.

Het materiaal stoot vuil af  en je maakt het gemakkelijk zelf schoon zonder veel geld, tijd of energie uit te geven. Reinig raamprofielen meerdere keren per jaar om de levensduur van de profielen te verlengen. Reinig het glas en de bewegende delen met een zachte doek of spons en water om krassen te voorkomen. Er is geen bijtend reinigingsmiddel nodig en het wordt zelfs niet aanbevolen. Ook bij beweegbare raamprofielen is het van belang om jaarlijks de beweegbare delen te smeren zodat deze soepel kunnen blijven bewegen. Verwijder het vuil op tijd, want als het vuil niet op tijd wordt verwijderd, wordt het vuil permanent.

PVC-ramen zijn moeilijk te repareren en als ze beschadigd zijn, moeten ze meestal worden vervangen.

PVC ramen hebben een hoge thermische isolatiewaarde. Ze bevatten meerdere luchtcellen die een thermische buffer vormen. Dit zorgt voor aangename kamers  en een lage energierekening

Wenst u de prijs te weten voor uw project in Vorselaar? U kunt via deze pagina wel bij 5 verschillende bedrijven in Vorselaar een opgave vragen..pvc ramen en deuren vorselaar