Pvc Ramen En Deuren Walshoutem

PVC ramen en deuren walshoutem

Vandaag wil iedereen in Walshoutem dat gebouwen zo energiezuinig mogelijk zijn. De meeste kiezen voor PVC-deuren en -ramen omdat deze qua aanschaf en onderhoud het goedkoopst zijn. Daarnaast zijn ze door hun hoge isolatiewaarde ook nog eens zeer energiezuinig.

Energiezuinige huizen helpen het milieu te beschermen en de energiekosten te verlagen.

PVC deuren en ramen zijn een belangrijk onderdeel van het algemene E-peil. Klasse E staat voor de energie-efficiëntie van het gebouw. Hoe lager het E-peil, hoe zuiniger. Nieuwe woningen in Walshoutem dienen het E-peil van E30 te bereiken. Het hoogste E-peil wordt steeds strenger en de toekomstige kunststof deuren en ramen moeten ook energiezuiniger worden.

Met name de thermische isolatiewaarde van raamprofielen en glas zal het E-peil helpen verlagen. Een goed raamprofiel zorgt voor zeer weinig warmteverlies, wat de energierekening zal helpen verlagen. De combinatie van goed energiebesparend schrijnwerk en goede ventilatie zorgt voor een energiezuinige en gezonde leefomgeving. Kies daarom voor PVC-ramen met hoogwaardig glas en superisolerende raamprofielen.

De totale U-waarde vertegenwoordigt het totale warmteverlies per vierkante meter van het gehele raam. Er zijn drie dingen die de globale U-waarde van het venster bepalen:

Glas (Ug), profiel (Uf) en thermisch versterkte glaswanden.

Ug geeft aan hoeveel warmte er door het glas verloren gaat, en Uf geeft aan hoeveel warmte er door het profiel verloren gaat.

Volgens de EPB-regelgeving mag de Ug-waarde van glas niet hoger zijn dan 1,1 W/m²K om te kunnen genieten van de glasraampremie van Walshoutem.pvc ramen en deuren walshoutem