Raamspecialist

Raamspecialist

Eindelijk besloten je huis te renoveren? Spannend! Het is nu zaak om een ​​raamexpert te kiezen die jou het beste resultaat kan geven. Van levering tot installatie: alles moet kloppen.Heb je een bepaalde stijl voor je ramen ontworpen? Met een breed scala aan experts zijn uw kansen om het perfecte raam te vinden veel groter. Bekijk welke kleuren en afwerkingsopties je kunt kiezen. Gladde grijze ramen of warme houten ramen? Bij experts met een groot assortiment vind je zeker wat je zoekt.

Kwaliteit is natuurlijk het allerbelangrijkste bij renovatie. Zoek daarom naar raamexperts die op verschillende gebieden hoogwaardige ramen kunnen vervaardigen. Controleer onder andere de isolatiewaarde van ramen uitgedrukt in W/m²K. Zo overtreffen de beste PVC-ramen de strengste normen qua isolatie met een isolatiewaarde tot 0,65 W/m²K. Natuurlijk dienden de ramen ook uw veiligheid te garanderen en daar je moet ook op letten. Een goed raam moet niet in te breken zijn en de dieven tegenhouden. Denk ook bij de aanschaf aan mogelijke toekomstige onderhoudskosten, of hoe de onderhoud moet geschieden.

Een goede raamspecialist biedt niet alleen uitstekende kwaliteit ramen maar, ook een goede service is erg belangrijk. Vraag daarom zeker na hoe lang de garantieperiode van uw nieuwe ramen is, en of de garantie alleen van toepassing is op het materiaal of de kleur. Via onze verschillende voorkeurspartners geniet u van langdurige garanties, waaronder kleurvastheid! Bovendien heeft PVC een lange levensduur.

Interesse in stijlvolle ramen? Vraag een gratis offerte aan!Raamspecialist