Ramen en deuren PVC BAK

Deuren en ramen pvc kreek

Kies je bij BAK voor kunststof ramen en deuren voor je woning? Dan heb je veel opties. PVC-deuren en -ramen zijn er in verschillende kleuren, houtontwerpen en patronen. PVC dat wordt gebruikt voor deuren en ramen is een zeer licht materiaal maar heeft de beste thermische en akoestische isolatie. PVC is ook een zeer economisch materiaal. Wist je dat het gemakkelijk te onderhouden is? Je hoeft niet te schilderen of opnieuw te schilderen aangezien dit materiaal vrijwel geen statische elektriciteit heeft en dus nauwelijks stofzuigt.

PVC-deuren en -ramen zijn gemaakt van PVC-profielen. Voor ramen worden de profielen als lange goederen naar de timmerwerkplaats gestuurd, waar ze machinaal in stukken worden gesneden op basis van de grootte van het raam. Door de gemakkelijke verwerking kunnen PVC-ramen de prijs verlagen in vergelijking met aluminium of houtschrijnwerkproducten.

Vergeleken met deuren en ramen van aluminiumlegeringen, kunnen deuren en ramen van PVC 30%-40% goedkoper zijn. PVC zelf is goedkoop, het productieproces is handig en snel, de oppervlaktebehandeling en afwerkingen zijn relatief eenvoudig en de prijs van PVC-deuren en -ramen is veel goedkoper.

Trouwens, met PVC kies je ervoor om milieuvriendelijk te zijn, omdat er de helft van de olie nodig is om PVC te produceren, net als elk ander plastic. Met uw keuze aan afwerkingen en talloze profielstijlen kunt u in Beek uw ramen en deuren een persoonlijk tintje geven.

 

ramen en deuren pvc beek