Ramen En Deuren Pvc Gierle



Ramen en deuren pvc gierle

PVC ramen en deuren bieden in vergelijking met  die van hout en aluminium biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Dat ze in steeds meer woningen in de regio Gierle te vinden zijn zegt al veel. Dat komt omdat ramen en deuren van PVC degelijk en duurzaam zijn.  De aanschaf van ramen en deuren van dit grondstof is niet alleen goedkoper dan andere maar hebben daarbij een positieve impact op je vaste kosten. Met de nieuwe technologie isoleren ramen en deuren van PVC steeds beter. Dit betekent dat de stookkosten veel lager worden, en een goede isolatie is ook nog beter voor het milieu!

Goedkoop betekent in dit geval geen duurkoop. De pvc profielen zijn steviger dan ooit, en zijn ook nog aangenaam voor het oog. Ze zijn in Gierle ook nog te vinden in heel wat kleuren. Als u een  specifieke kleur wenst  worden die verkregen door coating  of  UV-bestendige folie. Een handige manier om PVC-profielen van kleur te voorzien is door kleurpigmenten toe te voegen tijdens het fabricageproces. Het gehele raamprofiel heeft dezelfde kleur zowel van binnen als buiten. Meestal is het palet beperkt tot lichte kleuren, zoals crème en lichtgrijs. Wil je meer kleuren, kies dan voor UV-bestendige folie of coating.

Al het om de kleur van het glas gaat  zijn getinte ruiten vaak veel goedkoper en zijn ze meestal sneller te leveren omdat het "standaard" kleuren zijn.  U kunt via onze website in contact komen met vele dealers  van PVC ramen en deuren in Gierle.

ramen en deuren pvc gierle