Ramen En Deuren Pvc HeksRamen en deuren pvc heks

PVC-deuren en -ramen worden steeds populairder in de regio Heks. Naast budgetvriendelijke en modieuze deuren en –ramen van PVC, is de kwaliteit ook erg hoog.

Buitenschrijnwerk moet veilig zijn om diefstal en glasbreuk te voorkomen. Maar hoe herken je diefstalwerende PVC-deuren en -ramenn

Om veilige PVC-ramen te verkrijgen, is glas uiterst belangrijk. Dubbel glas of driedubbel glas is natuurlijk veel veiliger dan enkel glas. Maar het kan beter. Het veiligheidsglas van PVC-ramen kan worden samengesteld uit gehard glas dat 7 keer sterker is dan gewoon floatglas. U kunt kiezen voor gelaagd anti-diefstal glas, wat inhoudt dat u een laag onzichtbare folie tussen twee of meer stukken glas plaatst. Bij een slag zal het glas niet breken. Er zijn ook opties voor de combinatie van gelaagd glas en gehard glas.

Om uw PVC-ramen te bevestigen, is het raadzaam om in afsluitbare raamaccessoires te voorzien. U kunt een raamkruk met slot, een raamkruk met een knop of een combinatie hiervan gebruiken. Diefklauwen zijn zeer effectief tegen diefstal omdat ze ervoor zorgen dat je ramen of deuren niet uit het kozijn kunt halen door de scharnieren te verwijderen.

Als u meer suggesties of prijsvergelijkingen nodig heeft, neem dan gerust contact op met enkele professionele deur- en raaminstallateurs in Heks!

ramen en deuren pvc heks