Ramen En Deuren Pvc MeldenRamen en deuren pvc melden

Bent u bezig met een nieuw bouwproject in, en zoekt u naar ramen en deuren die niet alleen stijlvol zijn en goed isoleren, maar ook nog uw budget niet verteren? Ga dan voor ramen en deuren van PVC. In Melden wil iedereen energiezuinig bouwen, en daar spelen de ramen en deuren een belangrijke rol.

Hoe energiezuinig een woning is wordt uitgedrukt in E-peil die u graag zo laag mogelijk wil houden, want energiezuinig wonen is beter voor het milieu, en minder op uw energie rekening.

De strenge normen die in Europa worden gehandhaafd met betrekking tot schrijnwerk, heeft ertoe bijgedragen dat deuren en ramen van PVC beter dan ooit isoleren. Ze zijn bovendien 100% recyclebaar en vergen minder onderhoud dan andere materialen

Behalve goede isolatie is het ook nodig dat de ramen en deuren stevig zijn, en geen gemakkelijke ingang worden voor inbrekers. De PVC profielen van hoge kwaliteit zijn aan de buitenkant minstens 4 mm dik en zijn versterkt met staal of met glasvezel. Verstevigde PVC ramen en deuren met goede veiligheidssloten zijn van harte aan te bevelen. En te bedenken dat dit alles mogelijk is in een scala van kleuren en modellen, als ook in combinatie met, veiligheidsglas en hoogrendementsglas.

Wist u dat ramen en deuren van PVC ook nog goedkoper zijn dan die van hout en aluminium?

Gaat u al helemaal voor PVC?  Via onze website kunt u in contact komen met vele bedrijven in Melden die hoogwaardig PVC schrijnwerk leveren.

ramen en deuren pvc melden