Ramen En Deuren Pvc Ophasselt



Ramen en deuren pvc ophasselt

Ben je bezig met een nieuwbouwproject en ben je op zoek naar deuren en ramen die niet alleen stijlvol en goed geïsoleerd zijn, maar bij jouw budget passen? Kies dan voor PVC deuren en ramen. Iedereen in Ophasselt wil energiezuinige gebouwen. Daar spelen deuren en ramen een belangrijke rol. De energiebesparingsgraad van een woning wordt uitgedrukt als E-peil en die wil je zo laag mogelijk houden, want een lage E-peil betekent minder energie verkwisting. Energiezuinig wonen is beter voor het milieu en de energiekosten zijn lager.

De strenge Europese normen voor schrijnwerk hebben gezorgd dat de PVC-deuren en -ramen beter dan ooit gemaakt worden. Ze zijn ook 100% recyclebaar en vergen minder onderhoud dan andere materialen

Naast een goede warmte-isolatie moeten deuren en ramen ook stevig zijn, zodat ze geen gemakkelijke toegang zijn voor dieven. De uitwendige dikte van hoogwaardige PVC-profielen is minimaal 4 mm en versterkt met staal of glasvezel. Het wordt sterk aanbevolen om deuren en ramen van versterkt PVC te gebruiken met goede veiligheidssloten. En geloof dat dit allemaal kan worden bereikt in een reeks kleuren en modellen, en gecombineerd met veiligheidsglas en hoogwaardig glas.

Wist je dat deuren en ramen van PVC ook goedkoper zijn dan deuren en ramen van hout en aluminium?

Heb je alles uit de kast gehaald om PVC te kopen? Via onze website kunt u in contact komen met veel bedrijven in Ophasselt die hoogwaardige PVC-schrijnwerkproducten leveren.

ramen en deuren pvc ophasselt