Ramen En Deuren Pvc OtegemRamen en deuren pvc otegem

PVC is het meest populaire raammateriaal van Otegem. PVC-deuren en -ramen zijn economisch en bieden de beste thermische isolatie zonder concessies te doen aan de esthetische waarde. PVC is bekritiseerd omdat het loodstabilisatoren en gechloreerde koolwaterstoffen bevat die vrijkomen bij verbranding. In 2006 was er een trend om loodhoudende stabilisatoren in PVC te vervangen door organische en tingebaseerde stabilisatoren.

Nu wordt PVC gebruikt in raamprofielen als 100% veilig beschouwd. Omdat PVC-deuren en -ramen recyclebaar zijn, worden ze als milieuvriendelijk beschouwd, dus raden veel architecten in Otegem aan om PVC-deuren en -ramen te gebruiken.

PVC deuren en ramen zijn over het algemeen goedkoper dan aluminium deuren en ramen of houten deuren en ramen.

PVC-ramen met goede rubberen afdichting (EPDM) en voldoende afvoerkanalen zijn over het algemeen 100% waterdicht en winddicht. De kwaliteit van het gebruikte rubber bepaalt de levensduur van uw PVC-schrijnwerkproducten. Indien u PVC ramen en deuren wilt plaatsen in een nieuwbouwwoning of appartement, kunt u rekenen op 10% tot 15% van de totale kostprijs van de nieuwbouw. Als de kosten van een nieuwe woning 300.000 euro zijn, dan zijn de kosten voor het plaatsen van nieuw pvc-buitenschrijnwerk ongeveer 30.000 euro. Vraag via de offertepagina een gratis en vrijblijvende offerte aan bij de raamspecialisten van Otegem. Vergelijk en kies de raamexpert die u de beste prijs biedt!

ramen en deuren pvc otegem