Ramen En Deuren Pvc RuttenRamen en deuren pvc rutten

De meeste deur- en raamdealers in Rutten raden PVC-deuren en -ramen aan. Door de jaren heen hebben PVC-deuren en -ramen hun imago van "zwak en "goedkoop uiterlijk” verloren. U vindt nu minstens 100 combinaties van PVC-buitenschrijnwerkkleuren in moderne, vintage en klassieke uitvoeringen.

Dit materiaal heeft grote vooruitgang geboekt op het gebied van isolatie, klasse en veiligheid. Het gebruik van PVC-deuren en -ramen wordt tegenwoordig beschouwd als vriendelijk voor het milieu. Vrijwel alle PVC-profielen zijn gemaakt van gerecyclede materialen, waardoor elk onderdeel volledig kan worden gerecycled. U kunt ook helpen het milieu te beschermen door ze aan te schaffen, want deze ramen zijn zeer thermisch geïsoleerd. Dit betekent minder verschrikkelijke energierekeningen en een beter milieu.

Alle buitenschrijnwerkproducten moeten veilig zijn en mogen  de kans op inbraak bij uw huis in Rutten niet vergroten. Tegenwoordig kunnen PVC-ramen en -deuren u beschermen tegen zowel diefstal als brand.

Bij het kiezen van ruiten moet niet alleen rekening worden gehouden met dubbellaags of drielaags glas om een ​​beter warmte-isolerend effect te verkrijgen, maar ook met veiligheidsglas van de onderste deuren en ramen. Het is samengesteld uit gehard glas, dat 5 keer sterker is dan gewoon floatglas. U kunt er ook voor kiezen om tussen 2 of meer glasplaten onzichtbare folie te gebruiken om het glas diefstalbestendig te maken. Als  men het probeert te breken, zal dit stuk glas niet versplinteren. Geen last van gebroken glas .

Zijn we geïnteresseerd? Vraag vrijblijvend een offerte aan of bezoek onze showroom in Rutten

ramen en deuren pvc rutten