Ramen En Deuren Pvc TemseRamen en deuren pvc snellegem

In Snellegem gaat iedereen voor zo min mogelijk onderhoud wenst u daarbij ook nog voordelig uit te komen. Vandaar dat er steeds vaker voor PVC ramen en deuren wordt gekozen. PVC-profielen zijn vuil- en stofwerend, dus veel onderhoud is niet nodig. Om ze schoon te houden heeft u slechts water een zachte spons en eventueel een milde zeep. Droog reinigen is af te raden anders komen er krassen. Schilderen is niet alleen onnodig maar ook nog af te raden. Houdt bijtende producten zoals  aceton, white spirit , en terpentijn uit de buurt van PVC.

Ramen en deuren van PVC bieden wij in de beste kwaliteit. Het verschil in kwaliteit ziet u aan de afwerking, de dikte van het profiel en dat die met staal verstevigd zijn. Onze PVC buitendeuren zijn altijd van rubberen dichting voorzien om vocht en vuil buiten te houden.

Ramen en deuren dienen uw veiligheid te garanderen. Wij bieden robuuste profielen en zorgen we voor betrouwbaar vakmanschap en zijn we altijd uitgerust met de nieuwste technologieën en mogelijkheden in onze branche. We zijn altijd op zoek naar innovatieve technologieën om onze ramen te verbeteren en daarmee uw levenskwaliteit te verbeteren.

Wenst u advies of een offerte voor het plaatsen van PVC ramen en deuren voor uw bouwproject in Snellegem? Maakt contact met ons.

ramen en deuren pvc temse