Ramen En Deuren Pvc VleterenRamen en deuren pvc vleteren

Bij het kopen van deuren en ramen in Vleteren viel het veel bouwexperts op dat PVC-schrijnwerkproducten goedkoop waren. Onnodig te zeggen dat dit de meest gebruikte zijn.

Vergeleken met hout en aluminium heeft PVC een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, is sterk en duurzaam. Doordat de gebruikte grondstoffen, het fabricageproces en de oppervlaktebehandeling en afwerking minder moeilijk zijn, zijn ze goedkoper in vergelijking met hout of metaal.

De eigenschappen van het materiaal zelf zorgen er ook voor dat huizen met PVC-deuren en -ramen een uitstekende isolatie hebben. PVC deuren en ramen scoren veel beter dan aluminium ramen qua isolatie. Hout isoleert wel beter maar vergt meer onderhoud. Het PVC-profiel is versterkt door een combinatie van glasvezel en staalkabel, wat de thermische en akoestische eigenschappen sterk verbetert.

PVC isoleert goed en is ook onderhoud en gebruiksvriendelijk. Dan hoeft u niet telkens opnieuw te lakken! Bovendien is elke vierkante millimeter van jouw PVC profiel te recyclen. Profielen voor ramen en deuren van PVC verbeteren de energie-efficiëntie van de woning enorm en krijgt u duurzame en ecologische producten. Het PVC-profiel voorkomt vuil en stof. Reinigen met een zachte spons en water is voldoende, weliswaar niet met corrosieve huishoudreinigers.

U ziet de voordelen van PVC. Maak vandaag nog contact met verschillende dealers in Vleteren

 

 

ramen en deuren pvc vleteren