Ramen En Deuren Pvc WijerRamen en deuren pvc wijer

Door de jaren heen hebben PVC-deuren en -ramen een goede reputatie opgebouwd op het gebied van isolatie, veiligheid, esthetica, en ecologie. Daarom worden ze steeds vaker aanbevolen door bouwvakkers in de regio Wijer. Ze bieden niet alleen relatief goedkope opties, maar zijn ook milieuvriendelijk. In het productieproces van PVC buitengevel schrijnwerk producten worden tot op de laatste millimeter voor elk profiel gerecyclede materialen gebruikt. Kwaliteit en respect voor het milieu hebben hier altijd centraal gestaan. PVC-deuren en -ramen zijn ook nog steeds sterk en beter geïsoleerd dan ooit. Doordat de stalen spijlen van het kozijn zijn vervangen door supersterke kunststof stalen spijlen die rond getrokken staaldraden zijn gebouwd, is de isolatiewaarde van de ramen zeer goed.

PVC ramen en deuren zijn in meer dan 100 kleurencombinaties en verschillende modellen te vinden, klassiek en modern, landelijk en strak. Bij goed onderhoud blijven uw PVC-deuren en -ramen zeker 50 jaar in goede staat.

Bij vervuiling is de reinigingsprocedure afhankelijk van de gebruikte kleurtechniek. Gebruik voor sterk gekleurde PVC-oppervlakken zachte sponzen en niet-corrosieve reinigingsmiddelen. Gebruik voor PVC-oppervlakken met anti-UV-films zachte sponzen en niet-corrosieve reinigingsmiddelen. Gebruik in geen geval de stoommachine! Gebruik voor PVC-oppervlakken met kleurcoating zachte sponzen en niet-corrosieve reinigingsmiddelen. Natuurlijk kunt u ook een deskundige vragen om het schoon te maken. Via onze website komt u in contact met diverse professionele deur- en raam installateurs uit Wijer.

ramen en deuren pvc wijer