Schuif BinnendeurSchuif binnendeur

Schuifdeuren, gaan bij het openen niet in een cirkelvormige beweging open, maar bewegen opzij. Ideaal als u op zoek bent naar een originele binnendeur die veel ruimte kan besparen.

Schuifdeuren zijn het originele alternatief voor klassieke draaideuren

U hoeft geen rekening te houden met de draaihoek van de deur. Er moet voldoende ruimte zijn aan de zijkant van de schuifdeur om open te schuiven. Schuifdeuren zijn over het algemeen soepeler en gemakkelijker te openen dan draaideuren. Daarnaast heb je geen last van het dichtslaan van de deur doordat de schuifdeur niet door de luchtstroom gesloten kan worden. Met binnenschuifdeuren kiest u voor een originelere en stijlvollere uitstraling dan klassieke deuren. Bij het plaatsen van schuifdeuren heb je veel keuze qua materialen, afwerking en plaatsing. De schuifdeur binnen kan gebruikt worden als standaard sluitdeur, maar kan ook gebruikt worden voor de indeling van de ruimte. Zie schuifdeuren als "optionele" scheidingen tussen de woonkamer en het kantoor, tussen de slaapkamer en de badkamer, en tussen de slaapkamer en de kleedkamer. Met andere woorden, tussen ruimtes die bij elkaar horen maar soms gescheiden moeten worden.

De kosten die u betaalt voor binnenschuifdeuren hangt vooral af van het gekozen materiaal, het installatiesysteem en de maat van de deur. Voor de standaard variant kun je rekenen op een gemiddelde beginprijs van 400 euro. Deze kan echter gemakkelijk boven de 1.000 euro uitkomen.

Vergelijk offertes van verschillende leveranciers.

Op deze manier kunt u niet alleen prijzen vergelijken, maar ook materialen, voorwaarden, aanbevelingen, enz. Zo kunt u zelf bepalen welk aanbod het beste bij uw situatie en wensen past. Vraag vrijblijvend offertes op maat aan bij verschillende erkende installateurs bij u in de buurt.

schuif binnendeur