Schuif RaamSchuif raam

Schuiframen hebben een aparte charme. Elke leefruimte wordt meteen groter, gezelliger doordat u de schoonheid van uw buitentuin en zonlicht naar binnen haalt. Iedereen wordt meteen vrolijker van het licht en de warmte van de zon. Onze schuiframen hebben wij in pvc, aluminium en hout.

Wij hebben steeds een schuifraam dat past bij je woning en wensen.

Onze ontwerpen zijn stevig en slank om een ​​lange levensduur te garanderen en voldoen aan de strengste normen voor warmte-isolatie en diefstalpreventie. Voel je comfortabel en veilig.

Met behulp van gelagerde wielen open en sluit je ramen moeiteloos en geruisloos.

Heb je liever de warmte binnen en de herrie buiten?  Dan kiest u voor schuiframen met een hoge isolatiewaarde zoals die van PVC. Deze zijn ook oersterk vanwege de gegalvaniseerde versterkingsprofielen die de stabiliteit verhogen. Bovendien zijn ze te vinden in haast elke kleur als ook hout en aluminium imitatie. Als extra voordeel zijn ze onderhoudsarm en budgetvriendelijk. Weliswaar is de maximale opening is vier meter.

Houd je van veel glas en veel licht, kies dan voor aluminium schuiframen. Aluminium schuifprofielen kunnen grote openingen en glasoppervlakken realiseren omdat dit materiaal zowel licht als sterk is. De maximale opening van aluminium schuiframen is bijna onbeperkt. Je kunt er zelfs voor kiezen om het schuifgedeelte in de muur te laten verdwijnen.

Voor degene die houden van een warme uitstraling en vakmanschap is hout een uitstekend materiaal voor uw schuiframen. De natuurlijke isolatie van hout is erg goed en geschikt voor bijna elke woning. Deze zijn in verschillende houtsoorten te krijgen als zwart en rood sandelhout,en eucalyptus. De maximale opening bij hout is de helft van de totale breedte van het schuifraam, tot vijf meter.

schuif raam