Schuifdeuren PrijzenSchuifdeuren prijzen

Als u meer licht en ruimte in uw huis wilt zonder dat u grote  verbouwingen wilt uitvoeren? Dan kan een schuifdeur een goede oplossing zijn.  Door gebruik te maken van schuifdeuren wordt uw woning direct vernieuwd en kunt u tevens genieten van het prachtige uitzicht op de tuin. De kostprijs van schuifdeuren is grotendeels afhankelijk van de specifieke omstandigheden. In de meeste gevallen zijn deze maatwerk.

Door gebruik te maken van schuifdeuren wordt uw woning direct vernieuwd en kunt u tevens genieten van het prachtige uitzicht op de tuin. De kostprijs van schuifdeuren is grotendeels afhankelijk van de specifieke omstandigheden. In de meeste gevallen zijn deze maatwerk. Voor een tweedelige deur van 3 bij 3,2 is de prijs vanaf 1.750 tot 3.000 euro. Een driedelige deur van 4,3 bij 4,5 kosten tussen 2.900en 4.550euro. Een vierdelige schuifdeur van 5 bij 4 kunt u vanaf 4.000 tot 5.250 euro krijgen. Deze prijzen zijn allemaal inclusief HR++ glas. U dient bij de aankoop rekening te houden dat voor de installatie kunt rekenen op zo’n 500 euro, daar er minimaal 2 werkers nodig zijn voor de montage.

De populairste  schuifdeur is de driedelige waarbij er  twee vaste delen zijn  en een schuifdeur.  Bij een 3-delige schuifdeur is de meest gekozen maat een combinatie van een hoogte van 2,6 meter en een breedte van 4,3 meter. Het is al mogelijk om een ​​driedelige kunststof hefschuifdeur te kopen voor zo'n 3.800 euro, inclusief montagekosten.

schuifdeuren prijzen